Modul Kami
Kami telah membangunkan metodologi seminar yang seronok, aktif, interaktif, dan berimpak tinggi yang boleh dihadiri oleh 200 - 500 orang peserta. Di sini keriangan dan pembelajaran menjadi satu pengalaman yang menakjubkan; dengan bantuan muzik, permainan, aktiviti dan perkongsian yang membantu mengubah mindset dan skillset menjadi lebih cemerlang.

Tiga topik sensasi yang menjadi pilihan ialah :


Seminar Mega Vaganza : Kuasa Berfikiran Positif Untuk Kecemerlangan Diri & Organisasi

Seminar ini boleh dijalankan sehingga 500 orang bagi satu sesi dengan metodologi yang menarik dan penuh dengan pengalaman pembelajaran bertujuan untuk membina mindset positif. Kajian akademik menunjukkan fikiran positif dan optimis dapat membantu meningkatkan kemampuan menyelesaikan masalah, lebih inovatif dan proaktif, serta menjadi ahli pasukan yang lebih baik menyumbang untuk organisasi. Ia juga boleh dijalankan untuk kumpulan kecil dengan metodologi dah yang lebih eksklusif.


Seminar Mega Vaganza : Kepintaran Emosi & Kepintaran Spiritual Untuk Mencetuskan Potensi Diri

Ramai orang menyebut tentang kepintaran emosi (EQ) dan kepintaran spiritual (SQ) tetapi tidak tahu apakah maksud dengan prosesnya. Kedua-dua perkara tersebut sangat penting dalam peningkatan potensi dan prestasi seseorang itu kerana setiap orang yang ingin meningkatkan prestasi diri perlulah memiliki EQ dan SQ dengan baik dan tersusun. Para peserta juga akan merangsang potensi dan prestasi diri dengan EQ dan SQ sehingga mendapat semangat dan penghayatan ibadah dalam kerjaya mereka.


Seminar Mega Vaganza : Pengurusan Stress dan Seronok Bekerja untuk prestasi optimum

Membantu peserta memahami apakah itu stres dan bagaimana untuk menguruskannya dengan baik bagi memastikan prestasi kerja sentiasa berada di tahap yang paling optimum. Peserta juga mempelajari kaedah untuk berhadapan dengan sesuatu konflik dan menguruskannya sebelum menjadi krisis yang tidak diperlukan.

Antara modul lain yang kami sediakan :


Kemahiran Pemasaran Dan Kejurujualan Dengan Teknik Pukau Selling

Program ini akan memberikan gambaran praktikal yang baru tentang Proses Jualan dan Komunikasi Persuasif. Antara kaedah yang akan dipelajari adalan bagaimana untuk membina rapport pantas dengan pelanggan; sehingga prospek menjadi selesa dan berfikiran terbuka untuk mendengar apa yang ingin dibentangkan; hanya dalam masa 3 minit sahaja. Selain itu juga, peserta akan didedahkan dengan gaya pemikiran dan minda prospekiaitu mengenal pasti bagaimana prospek boleh terpengaruh, gaya berfikir dominan, keperluan prospek, strategi pembelian mereka dan pelbagai lagi.


Kemahiran Khidmat Pelanggan '5 STAR' Bertaraf Duni Untuk Kecemerlangan Penyampaian

Program ini menukar mindset para peserta tentang apakah itu khidmat pelanggan. Ia bukan sekadar melaksanakan tugas, bahkan ianya melebihi dari itu. Bukan sekadar memenuhi keperluan dan kehendak pelanggan, tetapi memberikan pengalaman terbaik untuk pelanggan, setiap kali berurusan dengannya. Fokus utama dalam program ini ialah untuk mencipta ‘customer experience’ apabila berurusan dengan organisasi peserta.


Kemahiran Berunding Dan Mencapai Persepakatan Dengan Teknik S.I.N.E.R.G.I

Program yang akan mendedahkan kakitangan yang terlibat dalam proses rundingan dengan mesra, ringkas dan pantas bagi mencapai persetujuan yang diharapkan. Ia adalah suatu kemahiran yang perlu dipelajari dan dipraktikkan sehingga menjadi seni yang mampu melonjakkan prestasi diri dan organisasi lebih tinggi lagi. Program ini akan membantu para peserta mencipta keserasian dengan memahami psikologi manusia dan menggunakannya untuk mempengaruhi secara positif dan bijak dalam menghasilkan persetujuan bersama untuk hasil kerja yang lebih pantas dan berkesan.


Kemahiran Pembentangan Dan Pengucapan Awam Berkesan Dan Karismatik Dengan Teknik S.P.E.A.K

Ingin mempengaruhi orang lain dengan penyampaian presentation yang menarik dan efektif? Tidak kira penyampaian dihadapan seorang mahupun ramai, program ini dirangka untuk membantu anda menjadi lebih efektif dan persuasif. Sejarah membuktikan, kesemua pemimpin agung dunia mempamerkan satu ciri yang sama iaitu kebolehan untuk berdiri di hadapan khalayak ramai dan menyampaikan mesej dengan cara memberansangkan. Tingkatkan prestasi pasukan dengan kemahiran pembentangan dan ucapan sekarang!


Kemahiran Coaching & Penyeliaan Berkesan Untuk Peningkatan Prestasi Ahli Pasukan Cemerlang

Tingkatkan prestasi pasukan dengan teknik coaching yang betul dan tepat bagi membantu ahli pasukan anda meningkatkan potensi diri dan prestasi kerja mereka. Penyelia dan pengurus yang baik bukan sahaja boleh mengendalikan dirinya sendiri, bahkan boleh membimbing ahli pasukan melakukan yang terbaik.


Kemahiran Berfikir & Berinovasi Dengan M.I.N.D Tools : Cipta Lebih Idea

Meningkatkan kemahiran menyelesaikan masalah secara kreatif dan menerapkan budaya berinovasi dalam membuat keputusan adalah ciri penting yang perlu ada dalam setiap manusia. Program ini akan menerangkan kepada peserta tentang penyelesaian masalah secara kreatif dan inovatif, serta melatih para peserta untuk menguruskan proses berfikir secara tersusun dan sistematik untuk keputusan yang tepat dan baik untuk sesebuah organisasi.


Seni Komunikasi Dan Berinteraksi Untuk Kecemerlangan Pasukan Dan Organisasi Menggunakan Teknik C.O.N.N.E.C.T!

Kebolehan berkomunikasi secara efektif merupakan suatu asset yang penting. Ia mampu membinahubungan yang baik antara anda dan klien mahupun rakan pejabat. Ia juga akan meningkatkan self estim, dan memberi nilai tambah yang hebat kepada prestasi dan kejayaan anda.